online adverteren broodzakken

Online adverteren
op jebakker.be

jebakker.be is voor de klanten van de bakkers een leuk, handig en bijzonder interactief medium. Daarom hebben we voor slimme adverteerders zoals uzelf verschillende dynamische banners voorzien met plaats voor uw reclameboodschap. Hiermee bieden we u de gelegenheid om voordelig en doelgericht te adverteren. Meer dan reden genoeg om vandaag nog uw digitale advertentie op jebakker.be te plaatsen.

2 eurocent per contact

Dankzij het CPV (Cost Per View) principe weet u vooraf hoeveel mensen uw advertentie zullen zien en hoeveel u dus per contact zal betalen. Risicoloos adverteren heet dat!

Pal in uw doelgroep

Uw advertentie wordt enkel getoond wanneer een postcode uit uw advertentieprogramma in de zoekfunctie werd ingegeven. U bent dus zeker dat geografisch gezien ieder contact deel uitmaakt van uw doelgroep.

Voor slimme (online)
adverteerders

Een advertentie met een link naar uw
website op een drukbezochte site zoals jebakker.be verhogen uw scoringskansen in Google.

Je vindt het op jebakker.be

Vind je bakker

Via de rubriek “Vind je bakker" kunnen de klanten van de bakkers snel en makkelijk op zoek gaan naar hun bakker en allerlei nuttige info zoals contactgegevens, openingsuren, verlofperioden, broodautomaten, enz.. over hun bakker terugvinden.

Nieuwsbrief

De klanten van de bakkers kunnen er tevens hun persoonlijke gegevens invullen zodat hun bakker ze via email en/of sms op de hoogte kan brengen van acties, verlofperioden, nieuwe producten, mededelingen, ...

Bestel online

Via jebakker.be willen we de klanten van de bakkers ook de mogelijkheid bieden om hun bestelling op een gebruiksvriendelijke, snelle en eenvoudige manier via e-mail naar hun bakker te versturen. Zowel voor de bakker als voor de klanten van de bakker een handige en bovendien volledig gratis service.

Wedstrijden

Bovendien kunnen de klanten van de bakkers via jebakker.be deelnemen aan online wedstrijden met mooie, nuttige en waardevolle prijzen als inzet. Deelnemen aan onze online wedstrijden kan enkel mits het ingeven van een code die vermeld wordt op de gratis verpakkingen die wij bij de bakkers leveren. Kortom; hoe meer onze gratis verpakkingen door de bakkers worden gebruikt hoe groter de winstkansen van hun klanten!

Backoffice bakkers

Via een persoonlijke en beveiligde backoffice kunnen de bakkers zelf op een uiterst eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier hun persoonlijke webpagina up2date kan houden. Via de backoffice kunnen ze tevens berichten via e-mail en/of sms naar hun klanten sturen. Bijvoorbeeld voor de aankondiging van acties, verlofperioden, nieuwe producten, mededelingen, ...

Elke dag naar jebakker.be

Via onze gratis verpakkingen

Opdat de klanten van de bakkers snel en makkelijk de weg naar jebakker.be en de pagina van hun bakker kunnen vinden wordt de website gepromoot op de gratis broodzakken en andere verpakkingen die wij bij de bakkers leveren. (4,5 miljoen broodzakken in 2012)

Via originele en leuke themacampagnes

In samenwerking met de bakkers en commerciële partner(s) worden enkele keren per jaar leuke campagnes rond een bepaald thema (vb. valentijn/pasen/...) opgezet. Hierbij worden alle middelen ingezet om zowel de bakkers, de commerciële partner(s) als jebakker.be in de kijker te plaatsen.

Via leuke acties bij de bakker

Wanneer er door de bakker geen gratis verpakkingen worden gebruikt zetten we andere middelen (affiches, wobblers, snoepjes, …) in om jebakker.be in de kijker te plaatsen bij de klanten van de bakker. Veelal gaat dit gepaard met een wedstrijd waarmee (dagelijks) terugkerende klanten worden beloond.

Via onze facebookpagina

Via onze Facebookpagina houden we de klanten van de bakkers op de hoogte van de laatste nieuwtjes mbt onze acties en themacampagnes. Uiteraard voorzien wij voor onze Facebookvrienden speciale voordelen.

Via e-mailings

Klanten van bakkers die zich via jebakker.be abonneerden op onze nieuwsbrieven worden via email op de hoogte gebracht van de laatste nieuwtjes mbt onze acties en themacampagnes en genieten speciale voordelen.